Hvorfor vælge Phigus?

Spring køen over til Århus midtby  – se ledige lokationer her

Om Phigus Office Hotel

Let tilgængeligt kontorhotel

Phigus Officehotel er et nyt kontorhotel, der har til formål at skabe et kompetencecenter for iværksættere og mindre virksomheder, som ønsker at samles under et tag med sparring og udvikling i et godt levende arbejdsmiljø. 

Vores lejere er meget forskelligartede i både størrelse og kompetencer, og der er således mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder. Målet er at få samlet forskelligartede virksomheder under et tag, så der er stor diversitet af brancher og kompetencer til gavn for kontorfællesskabet.

Den massive trafik og kø til Århus midtby gav ideen til at etablere kontorhotellet i Århus S / Højbjerg. Et kontorhotel med gratis parkering til både lejere og deres gæster, og samtidig med gode tilkørselsforhold til motorvej og offentlig trafik.

din egen fast plads i coworking fællesskabet hos phigus office hotel
designmøbler i nyt kontor til leje hos phigus kontorhotel

Michael Drewsens Vej

Valget faldt på en større industribygning på Michael Drewsens Vej 13 i Højbjerg, som blev totalistandsat i 2018/19, og kort efter flyttede de første virksomheder ind i det knap 1.350 m2 store kontorhotel. Kontorhotellet er indrettet, så der er skabt plads til udvikling og vækst. Der er 30 arbejdspladser fordelt i flere kontorfællesskaber, 7 egne kontorer med op til 4 arbejdspladser, 2 selvstændige storrums lokaler med eget køkken og en separat afdeling med flere kontorer, som er ideelt til en større virksomhed.

Hos Phigus tilbyder vi komplette løsninger og står naturligvis for al driften af kontorhotellet, så rammerne er skabt og vores lejere udelukkende skal holde fokus på deres forretning.

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig, og vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.