Løsninger

Phigus Office Hotel er med knap 1.350 m2 kontorfællesskab i Højbjerg (Århus S) et nyt fællesskab for iværksættere og veletablerede virksomheder. Her er plads til vækst. Så ændrer dit behov sig, så har vi kontorhotellet med fleksible rammer og kan således tilbyde nye løsninger.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

 Det afhænger helt af dine behov og ønsker, og vi kan altid finde løsninger, der er skræddersyet til din arbejdssituation. Det er uanset om du har behov for en enkelt arbejdsplads i et kontorfællesskab med kollegaer ved hånden, mangler et større kontor med eget køkken og indgang, eller blot ønsker en arbejdsplads et par gange om måneden. 

kontorhotel coworking office hotel Aarhus

Coworking

1.649 kr

Pr. måned

smarte løsninger med eget kontor på Michael Drewsens vej med skrivebord

Eget kontor

2.000 kr

Pr. måned

Løsninger som korttids leje eller på dagsbasis ved Phigus kontorhotel

Flyver

200 kr

Pr. dag

kontorplads i fællesskabet phigus office hotel

Coworking

Ved en plads i kontorfællesskabet er man tilknyttet en fast arbejdsplads i et åbent kontormiljø, hvor kollegaerne er lige ved hånden. Du får et hæve/sænke skrivebord og en kontorstol stillet til rådighed. Du nyder godt at fællesskabet og den gode stemning, og kan med det samme koncentrere dig om din forretning. Du får alle service faciliteterne stillet til rådighed – kvit og frit.

Eget kontor

Ønsker du din arbejdsplads i eget lokale, så har vi lokaler indrettet med arbejdspladser, hvor der er mulighed for at leje min 2 arbejdsstationer i et aflukket lokale. Du har også mulighed for selv at møblere dit kontor, men som udgangspunkt er disse møbleret med hæve/sænke skriveborde og kontorstole. Alle service faciliteter er dine til fri afbenyttelse.

designmøbler i nyt kontor til leje hos phigus kontorhotel
Løsninger som korttids leje eller på dagsbasis ved Phigus kontorhotel

Flyver

Har du brug for en arbejdsplads i kontorfællesskabet få dage om uge eller i en begrænset periode, så kan vi tilbyde dig ”flyver” løsningen. Du har ikke en fast plads i kontorfællesskabet, men kan booke en uspecificeret plads på fx dagsbasis. Du kan leje mødelokalerne efter behov til en aftalt pris, men ellers har du del i alle service faciliteterne på lige fod med dine kollegaer.

Mødelokaler

Vores mødelokaler er indrettet med whiteboards og enten 50” skærme eller projektor. Der er plads til 6-12 personer. Mødelokalerne er til fri afbenyttelse. Derudover er der loungeområde, standup/skype lokale og større indgangsparti med sofagrupper.

Vi tilbyder også muligheden for at leje mødelokalerne på enten time eller dagsbasis, hvis du ikke er tilknyttet Phigus Officehotel. Evt tilkøb af forplejning kan aftales.

Mødelokale Phigus kontorfællesskabl i Aarhus med alle moderne faciliteter og gode lokationer

Service faciliteter

Uanset om du lejer en arbejdsplads i kontorfællesskabet eller som eget kontor, så styrer vi driften og du får derfor følgende faciliteter til fri afbenyttelse:

Vilkår: Opsigelse er løbende måned + 3 måneder. Depositum: 3 måneders leje. Alle priser er ex moms.

FAQ

Har du spørgsmål til vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os!